KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Anna Gullberg-Nielsen

JiA-General

Mail

jia@jf.se

Telefonnummer

0708-771 741

Anna gullberg-nielsen

JiA-General

Mail

jia@jf.se

Telefonnummer

+46 (0)70 877 17 41

Om mig

Hej! 

Anna heter jag och det är jag som har fått den fantastiska äran att vara årets JiA-general. Jag var med i förra årets JiA-kommitté som ansvarig för Preparty och Case vilket var en så otroligt kul och givande höst att jag ville engagera mig ännu en gång. I år ser jag därför väldigt mycket fram emot att tillsammans med Sebastian och kommittén göra även detta års JiA-vecka till en succé. 

Lite kort om mig är att jag är en tjej på 23 somrar som till hösten börjar min femte termin på juristprogrammet i Lund. Jag kommer från Borås men har sedan jag flyttade till Lund blivit helt förälskad i denna stad och älskar allt staden och studentlivet har att erbjuda. 

På fritiden tycker jag om att resa och upptäcka nya ställen både i och utanför Sverige.  Uppskattar även en god drink i solen, ett dopp i havet (enda som Lund saknar) men framför allt att umgås med vänner och familj. 

Om du har några funderingar är det bara att höra av dig och jag hoppas att jag kommer få träffa er alla till hösten på allt JiA har att erbjuda. 

 

Anna Gullberg Nielsen