KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Izabella Bugsby de la Varga

Mässa och Logistik

Mail

massa.jia@jf.se

Izabella Bugsby de la Varga

Mässa och logistik

Mail

massa.jia@jf.se

Om mig

Hej! Mitt namn är Izabella Bugsby de la Varga och mitt ansvarsområde inom JiA-kommitten 2020 är mässa och logistik. Det här innebär att jag bland annat har fått äran att planera årets efterlängtade mässa som äger rum på AF-borgen den 4 november! 

Jag är 20 år och till hösten påbörjar jag min femte termin på juristprogrammet i Lund. Med en uppväxt både i Sverige och Spanien har jag utvecklat ett stort intresse för resor, olika kulturer och språk. Utöver juridikstudier och studentengagemang upptas min fritid även av att fotografera samt umgås med familj och vänner. 

Även förra året var jag en del av JiA-kommittén fast med ansvar för annons och layout och i år ser jag fram emot att ha möjlighet att organisera en fysisk mässa. JiA-dagarna är en fantastisk inspirationskälla och ger en unik insyn i vilka karriärsmöjligheter som finns tillgängliga för dagens juriststudenter. 

Nu blickar jag fram mot hösten och ser fram emot att träffa er alla under JiA-dagarna i november! Om ni har frågor gällande mässan eller kanske du som student är intresserad av att delta som mässvärd är ni varmt välkomna att vända er till mig!