Möt clubmästarna

Fest

Isabella, Ella och Filippa är våra namn och det är vi som har fått den stora äran att vara JF:s Clubmästare. Detta innebär att vi har det roliga uppdraget att få avsluta JiA-veckan med en fabulös höstfest! Lite kort om oss tre:

Isabella Pöhner Hörnestig heter jag och rullar nu till hösten in på min femte termin! Mitt JF-engagemang började i princip direkt då jag blev utnämnd till Novischförman i början av programmet, att söka Club efter det var alltså ett självklart val då jag absolut inte kunde få nog av detta roliga! Jag härstammar från självaste gnällbältet, alltså Örebro, men har nog för allas trevnad lyckats trolla bort mycket av min gnälliga dialekt genom några års boende i Oslo. Jag är väl lite (läs mycket) av en riktigt glad och pratsam partyprisse som trivs som allra bäst på ett dansgolv, men sysselsätter mig även gärna med härliga hemmakvällar där italienska delikatesser står som nummer 1 på listan.

Ella Sjöbeck är mitt namn och jag börjar till hösten termin fyra. Jag är en festglad tjej som tack vare Dolu§pexet fastnade för JF redan under termin ett. Förutom att jobba på fester och dansa i baren var jag under den gångna hösten Novischförman och Vice Talman i Fullmäktigepresidiet, och sen fortsatte jag spexa, såklart. Jag är född och uppvuxen i Skåne men känner mig mest hemma när jag får vara ute och resa. Innan mina juridikstudier bodde jag ett år i Kenya, och så gjorde jag en obligatorisk Asienresa för att hitta mig själv. Nu när jag är upphittad spenderar jag mest tiden med att tappa bort mig själv på Lunds alla nationer. Mellan varven försöker jag klämma in lite plugg, och när jag inte sliter mitt hår över olika paragrafer vid borden utanför tysta hittar ni mig sannolikt i löparspåret.

Filippa Ståhlnacke heter jag och börjar till hösten min fjärde termin på programmet. Sedan termin 1 har jag jobbat massvis med fester och sittningar och därför känns det helt magiskt att nu vara en av JF:s clubmästare och själv få vara med och styra och ställa. Jag är född och uppvuxen i Sundets pärla (Helsingborg) tillsammans med min mamma, pappa och mina tre systrar. Familjen är nog rätt glad att jag flyttat därifrån nu, då jag har en tendens att dansa med lite för hög musik framför spegeln och sjunga aningen för falskt i duschen, något som tyvärr brukar följa med mig ut på klubben. När jag inte överskattar mina musiktalanger tackar jag inte nej till en mysig hemmakväll, gärna med ett lass thaimat.

På den avslutande höstfesten är alltså vårt mål att ni ska få känna samma dansglädje som Isabella, sjunga lika falskt som Filippa och fånga dagen som Ella. Tveka inte att grabba tag i oss om ni har idéer, frågor eller bara vill ha en härlig pratstund. Håll utkik efter datum till biljettsläpp då detta komma vara något ni absolut INTE vill missa!!

Kontakt: Club@jf.se