Möt clubmästarna

Fest jpg

Vi heter Samuel, Natalie och Jonathan och det är vi som fått den stora äran att vara JF:s Clubmästare. Detta innebär att det är vi tre som har fått uppdraget att avsluta JiA-veckan med den sprudlande Höstfesten!

 

Jonathan Jademyr är mitt namn och jag börjar termin 3 till hösten. Jag är den gamla geten i festmästeriet som suttit sedan januari. Född och uppvuxen i Göteborg men har vi det här laget börjat identifiera mig som en adopterad Lundabo. Jag är också ett gammalt krögarbarn i hjärtat och det är för mig därför givet att festmästeriet och festfixande blev min roll i föreningen. Utöver mitt engagemang i föreningen hittar ni mig, som så många andra juriststudenter, i tysta läsesalen med näsan i kurslitteraturen eller, om senare på kvällen på någon bar i dimman.

Samuel Hertsberg Åsander heter jag och även jag börjar termin 3 till hösten. Under mitt första år på juristprogrammet har jag mer eller mindre hela tiden haft det stora nöjet att få engagera mig i JF. Jag har jobbat både Höstfest och Vårbal, jammat piano i Dolusspexets band, välkomnat novischer som Novischförman och är numera alltså en av JF:s alldeles egna festfixare! I Festmästeriet är det jag som gjort den längsta flytten till Skåne, jag kommer nämligen från vår alldeles egna huvudstad. Utöver kårengagemang och juridiska tankeställare sysselsätter jag mig med alldeles för många timmars serietittande, franskastudier samt mingel i vimlet på nation.

Natalie Rooth är mitt namn och jag börjar till hösten termin fyra här på programmet. Jag har sedan min första termin engagerat mig mycket inom föreningen och varit med och jobbat på diverse fester. Att nu få vara med i Festmästeriet med rollen som Clubmästare känns därför fantastiskt. Jag är en nästan ALLTID glad tjej som ursprungligen kommer från den lilla Östkustmetropolen Västervik, eller som vi säger i folkmun; Wästerwijk, och jag brukar fortfarande spendera mina somrar hemma hos familjen med mycket sol (förhoppningsvis), bad och fest. Mellan plugg och JF-engagemang hittar ni mig troligtvis på någon av Lunds nationer, på spinningcykeln eller hemma när jag morgondansar med min fantastiska roomie.

 

Efter några intensiva och givande dagar är det vårt stora nöje att bjuda in er att släppa loss och fira med oss på Höstfesten 2018. Tveka inte att grabba tag i oss om ni har idéer, frågor eller bara vill ha en härlig pratstund. Håll utkik efter datum för biljettsläpp för detta vill ni garanterat inte missa!