Möt Ella Sjöbeck

DSC_0170 kopia

 

Mitt namn är Ella Sjöbeck och jag har tillsammans med min generalskollega Louise Trattner fått äran att arrangera JiA-dagarna 2018. Jag är en go och glad skånetös på 24 år som spenderat den absolut största delen av min uppväxt i stallet omgiven av hästar, hundar och katter. Länge var jag övertygad om att jag skulle plugga till veterinär i Uppsala. Som tur är kom jag på bättre tankar och fann en annan sorts tjusning i juridiken, men drömmen om ett liv på landet har jag fortfarande kvar. Vad jag vill bli när jag väl har pluggat färdigt vet jag nog inte riktigt än, så på det viset är JiA-dagarna väldigt nyttiga även för mig.

Det bästa jag vet är att vara på väg någonstans, så när jag inte pluggar eller engagerar mig i Sveriges främsta studentkår är jag helst på resande fot. Under sista året på gymnasiet fick jag den fantastiska möjligheten att bo ett år i Kenya. Djuren och naturen var enormt häftiga upplevelser, men det finaste av allt var chansen att få möta så många nya människor. Det hoppas jag få göra även framöver, för sedan dess längtar jag bara efter att få se mer av världen.

I Sverige trivs jag allra bäst på hösten, när löven faller och luften blir frisk. Jag tycker om när det regnar och en kan gosa ner sig med tända ljus och nybakta bullar i mörkret. Särskilt mycket längtar jag av förklarliga skäl till denna hösten, och det hoppas jag ni gör också!

Kontakt: anmalan.jia@jf.se & 0762 31 21 72