Möt Ina Laurell

Ina klar

Mitt namn är Ina Laurell och det är jag som har fått den stora äran att ansvara för årets föredrag och Training Day. Jag ser fram emot höstens arbete och har höga förhoppningar kring vad vi i årets JiA-kommitté kan åstadkomma.

 

Jag kommer från Uppsala men valde att gå mot strömmen och flytta till Lund, helt klart Sveriges bästa studentstad. Till hösten börjar jag på termin sex. Förutom den stora del av min tid som involverar juridik med studier, extraarbete på en advokatfirma och andra ideella engagemang, så älskar jag att testa nya saker. Det har bland annat resulterat i att jag spenderat ett år i USA som utbytesstudent. Det innebär också att jag haft många olika fritidsintressen, men skulle du fråga mig i dagsläget vad mina fritidsintressen är så skulle svaret vara ”engagemang i otroligt roliga och inspirerande JiA-kommittén, luncher med vänner, promenader och tennis”.

 

Har ni frågor angående föredrag/Training Day, eller om ni bara vill småprata, så är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

Kontakt: föredrag.jia@jf.se & 0703 68 58 66