Möt Madeleine Pieplow

Madde klar

Mitt namn är Madeleine Pieplow och jag har fått den stora äran att ansvara för JiA-dagarnas mässa i höst. Mitt uppdrag är att verka för att alla inblandade ska få en så givande upplevelse som möjligt, där inte trånga hörn stör nätverkandet mellan utställare och besökare. Jag ser detta uppdrag som en rolig utmaning där mina tidigare kunskaper i servicebranchen får komma till nytta.

 

Mitt hjärta klappar lite extra för Lund, då jag tillhör den lilla skaran som ursprunligen är härifrån. Jag är 25 år gammal och kommer under hösten att läsa termin 4. När jag inte fördjupar mig i juridiken söker jag mig oftast iväg på äventyr, till den grad CSN och min buffert tillåter det. Till vintern har jag förhoppningar på att utforska Brasilien. Men utöver att upptäcka världen ser jag en stor charm i att bara spendera min lediga tid med vänner över ett glas vin eller tre. Jag ser fram emot en vecka utan dess like.

Tveka inte att höra av dig till mig om det finns några frågor eller om du är intresserad av att vara mässvärd på mässan.

Kontakt: massa.jia@jf.se