Möt Nicki Carnbrand Håkansson

NickiNy

Mitt namn är Nicki. I år är det jag som är ansvarig för annons och layout, vilket innebär att ni kan se resultatet av mitt huvudsakliga arbete i vår katalog och på vår uppdaterade hemsida. Kort sagt så kan ni se mig som JiA-kommitténs personliga tekniker. Under JiA-veckan kan ni hitta mig på CV-fotograferingen där jag kommer att fotografera morgondagens enastående jurister.

Jag kommer till hösten att påbörja termin 6, och till vardags så arbetar jag även extra på en humanjuridisk advokatbyrå i Lund. När jag inte djupdyker i juridikens underbara värld så kan ni oftast hitta mig ute på vift i jakt på det perfekta naturmotivet. Mitt fotografi-intresse har tagit mig till glaciärer på Island, till rosa saltsjöar i Spanien och till de afrikanska savannerna. Men få vyer kan trumfa mitt kära hem på Österlen!

Ibland kan ni även hitta mig på Swedbankstadion för att heja fram Malmö FF, det vill säga när det inte krockar med en La Liga-kväll – då är det Real Madrid som gäller. Fotbollsintresset kompletteras med en stort sportintresse överlag som skulle ta alltför lång tid att skriva ner här. Men summa summarum så är golf och löpning också viktiga beståndsdelar i mitt liv.

Frågor på det? Då är det bara att höra av sig till mig.

Kontakt: Annons.jia@jf.se