MÄSSAN

JiA-mässan

Under JiA-mässan får studenter och representanter från alla delar av det juridiska näringslivet en chans att mingla med varandra och på så sätt knyta värdefulla kontakter!

Årets sponsorer

Mässvärd

För att genomföra JiA-mässan behövs nästan 100 mässvärdar. Är du juriststudent och vill hjälpa till, fyll gärna i formuläret nedan. Vi behöver din hjälp!

Snart är JiA-mässan här, en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor för jurister. Att jobba på JiA kan du göra genom att engagera dig som mässvärd. Arbetet som mässvärd innebär inte bara ett lysande tillfälle att knyta viktiga kontakter med näringslivet, utan ger dig även möjlighet att engagera dig i JF:s största och roligaste projekt! 

JiA-mässan äger rum i oktober eller november. Som mässvärd är det ditt uppdrag att vara din utställare behjälplig under mässdagen, och det är även du som sköter kontakten med utställaren inför mässan. Du kommer också att hjälpa till att plocka undan efter mässan och ställa i ordning inför kvällens Höstfest. Du deltar även i de två förberedande mässvärdsmöten som äger rum i JF:s lokaler veckorna innan mässan. 

Som tack för ditt engagemang som mässvärd kommer du – förutom kontakt med näringslivet och ett intyg på ditt engagemang – en gratis biljett till höstfestens eftersläpp! 

Ladda ned appen!

Anmälan till samtliga event under JiA-dagarna sker i appen! I appen hittar du även utställarna på mässan!