För studenter

JiA står för Juristen i Arbete och är Juridiska Föreningen i Lunds arbetsmarknadsdagar för juriststudenter. Torsdagen den 15 till fredagen den 23 oktober kommer du som student vid juridiska fakulteten kunna få uppleva en mängd olika event och knyta viktiga kontakter inför det stundande arbetslivet.

JiA arrangeras i första hand av en kommitté med femton aktiva men under själva veckan krävs ytterligare hjälp. Under mässan hjälper årligen ytterligare ett åttiotal studenter till som värdar åt de olika utställarna och med organisering av kontaktsamtalen och mässans lounger. I år har du chansen att hjälpa till under JiA-dagarna och få en ännu närmare inblick såväl i föreningens arrangemang som de olika arbetsgivarnas arbete. För mer information om detta – kontakta Filippa Blomstedt på massa.jia@jf.se.

Så se nu till att utnyttja allt vad JiA-veckan har att erbjuda, all information om de olika eventen finns här på hemsidan. Det spelar ingen roll om du går termin ett eller nio, det finns aktiviteter för alla. Aktiviteter som kan vara såväl ett behövligt inspirerande avbrott i vardagen, som ett steg närmare dina yrkeslivsmål

Kalendarium

JiA-dagarna 2020 kommer att hållas den 15-23 oktober. Ladda ner JiA-appen för mer information kring när, var och hur de olika eventen kommer att hållas.