För studenter

JiA står för Juristen i Arbete och är Juridiska Föreningen i Lunds arbetsmarknadsdagar för juriststudenter. Måndagen den 22 till torsdagen den 25 oktober kommer du som student vid juridiska fakulteten kunna få uppleva en mängd olika event och knyta viktiga kontakter inför det stundande arbetslivet.

JiA arrangeras i första hand av en kommitté med tretton aktiva men under själva veckan krävs ytterligare hjälp. Under mässan hjälper årligen ytterligare ett åttiotal studenter till såsom värdar åt de olika utställarna och med organisering av kontaktsamtalen och mässans lounger. I år har du chansen att hjälpa till under JiA-dagarna och få en ännu närmare inblick såväl i föreningens arrangemang som de olika arbetsgivarnas arbete. För mer information om detta – kontakta Madeleine Pieplow på massa.jia@jf.se.

Så se nu till att utnyttja allt vad JiA-veckan har att erbjuda, all information om de olika eventen finns här på hemsidan. Det spelar ingen roll om du går termin ett eller nio, det finns aktiviteter för alla. Aktiviteter som kan vara såväl ett behövligt inspirerande avbrott i vardagen, som ett steg närmare dina yrkeslivsmål.