Case-tävling

Varmt välkommen att vara med i JiA-caset 2018!

För sjätte året i rad arrangeras JiA-caset i samarbete mellan Juridiska Föreningen i Lund och Gernandt & Danielsson. Årets JiA-case kommer att gå av stapeln måndagen den 22 oktober då vi ses till frukost på Grand Hotel i Lund. Då kommer klienten till dig med ett problem och vill ha en lösning klar till eftermiddagen.

Caset genomförs i lag om fem till sex personer, men du anmäler dig individuellt och kan inte förbereda dig – alla förutsättningar ges på plats. Jurister från Gernandt & Danielsson är med och ger råd och stöd under hela dagen, som avslutas med en trevlig middag på Mat & Destillat.

Vinnarna av JiA-caset får bl.a. biljetter till Höstfesten där deras insats kommer att uppmärksammas. I juryn ingår professor Per Samuelsson samt Managing Partner Manfred Löfvenhaft och Senior Associate Oscar Anderson, som är verksamma vid Gernandt & Danielsson. Antalet platser är begränsat och vi ser gärna att du läser eller har läst termin 4. Studenter på lägre terminer, liksom studenter som tidigare har deltagit i caset, får delta i mån av plats. 

Grand Hotel, Mat & Destillat

Kl. 8.30 – 21.00

Måndag 22/10