Ansök till 2017 års JiA-kommitté!

JiA-dagarna står för Juristen i Arbete och är Juridiska Föreningen i Lunds arbetsmarknadsdagar. Under en vecka under andra halvan av oktober varje år går JiA av stapeln med allt ifrån spännande föredrag, en fartfylld debatt, juridiska case, träningsintervjuer, kontaktsamtal med potentiella arbetsgivare till en gigantisk arbetsmarknadsmässa i AF borgen och såklart avslutas allt med den magiska höstfesten.

Årets JiA går av stapeln 23-26 oktober och är den 31a i ordningen, och nu har DU den fantastiska möjligheten att bli en del av den kommitté av studenter vid fakulteten som kommer stå för arrangemanget. JiA lyser ut följande sju poster:

 

  • Annons/Layout: Du har kunskaper i grafisk design och kommer att skapa affischer, programblad och framförallt den årliga JiA-katalogen.

 

  • Marknadsföring/Kommunikation: Du har ett intresse för och kunskap kring marknadsföring för att genom sociala medier och hemsida exponera JiA för studenter och näringsliv.

 

  • Mässa/Logistik: Du är en problemlösare som kommer att sätta samman årets JiA-mässa genom att logistiskt lösa planlösningen och arbetet i AF borgen.

 

  • Föredrag/Training Day: Du har idéer kring spännande föredragshållare och håller i trådarna med arrangemanget av CV-granskning och träningsintervjuer under tisdagens Training Day.

 

  • Debatt/Case: Du har ett rättspolitiskt intresse som gör att du kan sätta samman en underhållande och lärorik debatt. Dessutom arrangerar du tillsammans med en advokatbyrå årets JiA-Case.

 

  • Kontaktsamtal: Du ordnar med anmälningar och schemaläggning av kontaktsamtalen där studenter på ett avslappnat vis kan få sin första kontakt med en potentiell arbetsgivare.

 

  • Preparty/Lounge: Du vet hur man skapar trevnad för studenterna och näringslivets representanter genom att sätta samman JiA:s Preparty och mässdagens lounger.

 

Ta  chansen och skicka in din anmälan och få ett spännande och givande halvår framför dig. Maila din ansökan senast söndag, 12e mars per mail till jia@jf.se. Ett frågeformulär kommer då skickas ut där du får svara på lite frågor kring varför du valt att söka och vilka erfarenheter du har sedan tidigare som kan vara värdefulla i uppdraget till kommittén.

 

Har du några funderingar? Tveka då inte att höra av dig till Jesper Bokefors JiA General eller Angela Belfrage vice JiA General per mail, jia@jf.se eller kom upp på JF onsdagen den 8e mars kl 17 (.) för mer info om vad arbetet i JiA kommittén innebär.