KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Agnes Tell

Mässa och Lounge

Mail

lounge.jia@jf.se

Telefonnummer

0722-341 454

Agnes Tell

Mässa och Lounge

Mail

lounge.jia@jf.se

Telefonnummer

+46 (0)72 234 14 54

Om mig

Hej! Mitt namn är Agnes Tell och jag har fått äran att vara ansvarig för mässa och lounge. Jag ska därmed främst säkerställa att våra utställare får en så trevlig dag som möjligt under JiA-mässan 2021. Så otroligt kul det ska bli! 

Jag är en 21-årig tjej från regniga men ack så fina Borås som ska påbörja min femte termin på juristprogrammet i höst. JiA-dagarna har alltid legat mig varmt om hjärtat, min första termin arbetade jag som mässvärd och på förra årets JiA-dagar deltog jag i JiA-caset. Med det sagt ska det bli oerhört roligt att få arrangera och planera JiA 2021 från grunden! 

När jag inte sitter med lagboken i högsta hugg eller planerar inför de bästa JiA-dagarna någonsin tycker jag om att resa till Spanien när en pandemi inte härjar, spela badminton och framförallt umgås med familj och vänner. Jag är en glad, sprallig och nästintill planeringstokig tjej som gillar att ha många bollar i luften och ser verkligen fram emot den stundande hösten tillsammans med kära JiA-kommittén. 

Jag hoppas vi kommer få en fantastisk JiA-höst med allt vad det innebär och om du har några funderingar är det bara att höra av dig! 

Agnes Tell