Möt Amanda Björkengren

Hejsan!

Amanda Björkengren heter jag och ska börja läsa termin 5 till hösten. Det är jag som fått äran att vara ansvarig för annons och layout i årets JiA-kommitté, så har ni frågor angående hemsidan eller JiA-katalogen så är det mig ni ska vända er till!

Jag är en positiv, ambitiös och social 22-åring som är född och uppvuxen i Stockholm. Efter studenten blev det ett sabbatsår som varvades med jobb och resor, men efter det bar det av till Lund och juridikstudier. Här i Lund stormtrivs jag nu, även om staden då och då kan kännas lite liten… Min fritid spenderar jag helst tillsammans med vänner, eller (beroende på hur intensiva dagens föreläsningar varit) framför en bra serie. Det bästa jag vet är att resa och att mysa med hundar, studentbudgeten är dock knaper så det ser för närvarande rätt mörkt ut med både resor och hund – ställer gärna upp som hundvakt om någon behöver!

Jag ser väldigt mycket framemot hösten och JiA-veckan 2019! Har ni några funderingar kring något är det bara att höra av er på annons.jia@jf.se.