MÖT ANNA HOFLUND

Hallå där! Mitt namn är Anna Hoflund och jag kommer att anordna kontaktsamtalen under årets JiA-dagar. Kontaktsamtalen innebär att studenter och arbetsgivare får en möjlighet att träffas under liknande förhållanden som vid en arbetsintervju. En fantastisk möjlighet att lära känna varandra helt enkelt!

 

Vem är då Anna? Jo, jag är en 24-årig Stockholmstjej som i höst ska påbörja termin sex på min drömutbildning. När jag inte pluggar genomsyras min vardag av mitt stora intresse för musik och när jag har tid över hittar ni mig antagligen på konsertgolvet. Dessutom älskar jag att röra på mig och hitta på saker i naturen. Min sommar kommer att spenderas i skärgården, med kompisar och på min sommarnotarietjänst i Stockholm vilket ska bli så kul!

 

Om du i egenskap av utställare, student eller annan har några som helst frågor är det bara att höra av dig så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa till.

 

Det ska bli så himla kul att få vara med och anordna JiA-dagarna och få träffa er alla. Ta hand om er fram till dess så ses vi på jurren i höst!

 

Kontakt: kontaktsamtal.jia@jf.se