Möt Cesar Kouthoofd Muldin​

Cesar klar

 

Hejhopp mitt namn är Cesar Kouthoofd Muldin och jag är en av de som fått den stora äran att sitta med i årets JIA-Kommitte där jag är ansvarig för Mässdagens fantastiska lounger.

Vem är då jag? Jag är en glad, driven och utåtriktad person född och uppvuxen i Stockholms mysigaste kuststad, Nacka. Utöver juridikstudier och engagemang inom JF spenderar jag gärna min tid springandes med en boll vid fötterna på en solig fotbollsplan, ståendes på en fridfull bergsklippa med ett fiskespö i handen eller sittandes med vänner på en hemtrevlig bar där samtalsämnen får flöda fritt fram o tillbaka och allt mellan himmel och jord diskuteras. Utöver detta har jag en förkärlek till 2000-tals hiphop och en utav de bästa upptäckterna jag gjort i mitt liv är att det inte går att tröttna eller bli mätt på micro-popcorn.

Så vill du prata om vilket fiskedrag som passar bäst för abborrfiske, få en lång och utförlig förklaring till varför 808s & Heartbreak är 2000-talets viktigaste musikalbum eller rent av ställa frågor om loungerna (kommer det finnas popcorn i loungen?) är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig!

 

Kontakt: lounge.jia@jf.se &  070 602 36 30​