Möt clubmästarna

Azalea:

Hallå där!

Azalea är mitt namn och jag är en av fyra clubmästare i Festmästeriet.

Jag färdades till Lund på det sk snälltåget hösten 2017, och är sedan dess förälskad i allt Skåne har att erbjuda!

Under min tid i Lund har jag hunnit vara debattansvarig under förra årets JiA, och har nu varit clubmästare sedan VT19 och sitter alltså på sista terminen nu som clubmästare. Nästan så man vill säga ”vid sidan om Festmästeriet”, läser jag T5 nu på programmet.

När jag inte campar på något av Lunds alla bibliotek, ägnar jag min vakna tid åt att umgås med mina fina Lundavänner, musik och att resa så gott studentkassan tillåter.

Vi ses på Grand Hotel (!) i höst, eller i korridorerna på Jurren!

 

Nina:

Nina Voigt Dahl heter jag och läser min tredje termin. Jag är född och uppvuxen i Stockholm men nu återvänt till mina rötter i Sveriges bästa studentstad – Lund. Under mitt första år har du kunnat hitta mig lite överallt i Lunds studentliv då jag fyllt min lediga tid med engagemang i såväl JF, nation som spex. Det här med festfixande har alltid varit min grej så att bli JFs clubmästare var ett givet val – en titel som jag faktiskt är andra generationen i familjen att uppbära. När jag inte sitter med näsan i böckerna eller planerar partaj brukar jag ägna tiden åt att försöka slå mina vänner i trivial pursuit eller äta brunch på någon av stans bästa nationer.

 

Wilma:

Jag heter Wilma Stiller Lindskog och till hösten intar jag min fjärde termin på Juridicum, nu med titeln som clubmästare och en plats i det eminenta festmästeriet. Min resa med JF började från start redan termin 1 och nu har jag vårbal, höstfest, novishfest och otaliga andra event med JF i bagaget. Det ska bli fantastiskt kul att själv få vara med och styra Lunds bästa fester kommande år. När jag inte hänger med mina bästisar, kurslitteraturen eller rue paul’s drag race är jag näst intill expert på att köra cykelrally genom lunds gator samt att utforska vilken nation som serverar bäst nachos!

Vi ses i höstfestdimman!

 

Emmy:

Jag heter Emmy Svensson och är en av Festmästeriets tre clubmästare. För nästan ett år sen drog jag efterlängtat ifrån de småländska skogarna till Lund för att börja plugga och jag har inte ångrat mig en sekund. Till hösten börjar jag termin 3 och under mitt första år så kastade jag mig direkt in i nästan allt som JF hade att erbjuda! Jag har jobbat Höstfest och Vårbal, varit med i Sexmästeriet i Dolus och under förra årets JiA-vecka så var jag med på ett litet hörn som mässvärd! Mest tid, energi och kärlek har jag hittills dock lagt i Novischutskottet då jag under Novischperioden VT19 hade den stora äran att vara en av två novischförmän. Utöver mitt JF-engagemang och studierna så lägger jag övrig vaken tid på att thaiboxas, hänga med kompisar eller frenetiskt scrolla Instagram.

Jag är otroligt tacksam och taggad på att verksamhetsåret 19/20 få sitta som clubmästare och jag längtar redan till den kommande hösten! Vi ses på Höstfesten!