MÖT CLUBMÄSTARNA

Siliva:

Hallå hallå! Mitt namn är Siliva Aydin. Jag är 21 år och börjar nu till hösten börja termin fyra på juristprogrammet här i Lund. Precis som ca 95% av alla lundastudenter så är jag direktimporterad från huvudstaden. Innan jag fick den fantastiska äran att få sitta som clubmästare under verksamhetsåret 20/21, så har jag hunnit vara aktiv i 6 av Juridiska föreningens utskott: förman för novischutskottet, jobbare för festmästeriet, social convener i internationella utskottet, mässvärd på den fantastiska JiA-mässan, en kort karriär i culpakören, och så har jag fått stå på scen på Dolu§pexet. Helt enkelt har jag varit alldeles lagom engagerad i JF!

 

Den lilla tid jag får utanför mina timmar i juridicums källare och alla roligheter JF har att erbjuda spenderar jag helst genom att hitta på saker med mina vänner, eller genom att låtsas som att mitt liv är en musikal. När det inte råder pandemi älskar jag även att resa vid varje tillfälle jag får, mitt mål är att ha besökt minst 50 länder innan jag fyllt 30!

Vi ses på höstfesten!

 

Alexander:

Jag heter Alexander Ekman och börjar nu i höst min tredje termin på juristprogrammet här i Lund. Född och uppvuxen i Göteborgstrakterna, men titulerar mig numera stolt som lundabo! Under mitt första år på juristprogrammet har jag både hunnit med att vara förman för novischutskottet och att skämma ut mig själv på Dolu§pexets scen. Nu har jag dessutom fått den stora äran att sitta som clubmästare för verksamhetsåret 20/21. Något jag är oerhört tacksam för!

 

När jag inte förkovrar mig i kurslitteraturen eller planerar festligheter gillar jag att plåga mina vänner med nischad och meningslös fakta (visste ni att uttrar håller varandra i handen när de sover för att inte flyta ifrån varandra?) och att samla på muminmuggar.

Vi ses på höstfesten!

 

Lisa:

Mitt namn är Lisa Person och i år har jag fått den stora äran att vara en av Festmästeriets tre clubmästare. Jag föddes i Lund och efter något årtionde utanför Sverige återvände jag äntligen till mina hemtrakter för ett drygt år sedan. Trots min ursprungligen skeptiska inställning till JF (och jurister i allmänhet) blev jag redan första dagen förälskad i allt JF hade att erbjuda. När jag nu inleder min tredje termin kommer jag ha med mig erfarenhet från bland annat JiA-dagarna, Dolu§pexet, Novischutskottet och Fullmäktige att stå på. När det inte råder pandemi brukar min övriga tid ägnas åt att hitta på icke-legitima, kompis-relaterade anledningar att undvika plugget som oundvikligen följs av en lätt överdosering av koffein som kompensation för de borttappade timmarna. 

Vi ses på höstfesten!