Möt Ebba Nikolic Kajrup

Hejsvejs! Ebba Nikolic Kajrup heter jag, en 21-åring från skånska Hässleholm som i år blivit tilldelad rollen som företagsvärd. Dessutom har jag fått äran att ansvara för JiA-mässans företagslounge. Jag är otroligt peppad inför årets JiA-dagar!

Så vem är då Ebba? Jag är en positiv, energisk och utåtriktad tjej, uppvuxen i norra Skåne men har spenderat flera år boendes utomlands i både Paris och Indien. Mina främsta intressen är inte helt oväntat att resa och upptäcka nya ställen, men även att dansa, sjunga och få vara kreativ. Att styra upp en lounge på JiA-mässan passar mig därför alldeles utmärkt då pynta, dekorera och planera (men framförallt att fika) ligger mig varmt om hjärtat. 

Som företagsvärd kommer jag se till att utställarnas alla behov, stora som små, uppfylls. Saknas socker till kaffet? Jag fixar det! Behöver du lugnande ord i mässans stress? Kom till mig! Jag kommer att göra mitt yttersta för att mässan ska flyta på så smidigt som möjligt för samtliga utställare – och inte minst bidra till en positiv stämning under alla JiA-dagarna.

Oavsett om du är utställare, nyfiken på loungen eller egentligen vem som helst, så är du välkommen till mig med frågor rörande JiA-mässan. Utöver mässan pratar jag gärna om allt mellan himmel och jord – det är bara att höra av sig till mig alternativt kika in i företagsloungen på mässdagen. Njut av sommaren så ses vi på Grand i oktober! 

/Ebba Nikolic Kajrup

Kontakt: lounge.jia@jf.se