MÖT ELSA AXELSSON

Halloj! Elsa Axelsson heter jag och till hösten påbörjar jag termin 4 här på juristprogrammet. I år är det jag som är ansvarig för Training Day och Föredragen, oj så kul det ska bli! Under förra årets mässa var jag mässvärd och bestämde mig mer eller mindre på plats att JiA-dagarna är något jag vill fortsätta vara en del av.

 

Training Day är en dag fylld med olika event där du som student får chansen att förbättra dina färdigheter vad gäller bland annat CV-skrivning och arbetsintervjuer. Med andra ord något som är mycket användbart när det senare är dags för oss studenter att söka jobb. Föredragen består av ett lunchföredrag och ett kvällsföredrag med yrkesverksamma jurister, detta vill ni inte missa!

 

Uppvuxen är jag både i de mörkaste skogarna i Småland och på slätterna i södra Skåne – en otrolig kombo om ni frågar mig. All form av idrott har alltid legat mig varmt om hjärtat, i synnerhet fotboll och handboll. Så om ni inte hittar mig längst ner i källaren på Jurren med näsan i lagboken hittar ni förmodligen mig på fotbollsplanen med Juristprogrammets eminenta korpenlag. Andra saker som ligger mig varmt om hjärtat är häng med vänner, Game of Thrones (!!) och Elfsborg.

 

Har ni några frågor angående Training Day eller Föredragen är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig. Njut nu rejält av sommaren så ses vi till hösten!

Kontakt: foredrag.jia@jf.se, 07041888008