MÖT FILIPPA BLOMSTEDT

Mitt namn är Filippa Blomstedt, jag är 22 år och kommer från Malmö. Jag har i år fått den fantastiska uppgiften att ansvara för JiA-dagarnas mässa, något jag ser otroligt mycket fram emot! 

 

Jag har tidigare år varit både mässvärd och JiA-värd, det ska därför bli extra roligt att i år vara ansvarig för mässan i stort och sätta min prägel på dagen! Jag anser att mässan är ett utomordentligt forum för att knyta kontakter med arbetslivet på ett avslappnat vis och min förhoppning är att årets mässa (trots rådande omständigheter) blir minst lika bra i detta hänseende som tidigare år! 

 

Jag själv är uppvuxen i Malmö, och är en positiv, energisk och utåtriktad tjej som inte helt otippat gillar planering, att-göra-listor och ordning och reda – varför uppdraget som mässansvarig passar mig som handen i handsken. I sommar kan ni stöta på mig i Malmö där jag sommarjobbar, jag hoppas även hinna med en och annan coronaanpassad afterwork, picknick samt några dopp i havet så man är utvilad och redo för den roliga hösten man har framför sig. 

 

Har du några som helst funderingar kring årets mässa eller kanske är sugen på att delta som mässvärd, tveka inte att höra av dig! Jag finns tillgänglig på massa.jia@jf.se

 

Vi ses på mässan i höst!