Möt Hanna Rikardsdotter

Hej! Jag heter Hanna Rikardsdotter och ska i höst påbörja termin 5. Jag har fått den stora äran att i år vara ansvarig för JiA-dagarnas mässa. Redan när jag på min första termin jobbade som mässvärd fick jag upp ögonen för just mässan. Det är ett utomordentligt forum för att knyta kontakter med arbetslivet på ett avslappnat vis. Att gå på mässan är ett måste för varje juriststudent!

Jag är uppvuxen i Dalby, aka Skånes metropol. Förutom diverse epaträffar och traktorrace kan Dalby inte erbjuda så mycket mer vilket gjorde att styrde skutan in mot storstaden Lund. Lund har alltid varit min favoritstad och att nu få lov att plugga här är en ynnest. Att sedan engagera sig i lunds studentliv har för mig varit ett måste. Det senaste året har jag dedikerat min fritid åt Dolusspexet och att nu få ta mig an mässan känns som en rolig utmaning. 

Förutom plugg och spex ägnar jag mycket av min tid åt fotboll i lägstadivisionen, skötsel av mina små tomatplantor och alldeles (!!) för mycket serietittande. Har även en förkärlek till micopopcorn och att-göra-listor. 

Om du har frågor om mässan eller kanske är intresserad av att vara mässvärd, tveka inte att höra av dig till mig på massa.jia@jf.se!

Vi ses på mässan i höst!