MÖT IZABELLA BUGSBY DE LA VARGA

Hej! Mitt namn är Izabella Bugsby de la Varga och mitt ansvarsområde inom JiA-kommitten 2020 är annons och layout. Det här innebär att jag bland annat har fått äran att utarbeta den efterlängtade JiA-katalogen som i år kommer att få en uppdatering! 

 

Jag är 19 år och till hösten påbörjar jag min tredje termin på juristprogrammet i Lund. Med en uppväxt både i Sverige och Spanien har jag utvecklat ett stort intresse för resor, olika kulturer och språk. Utöver juridikstudier och studentengagemang upptas min fritid även av att teckna, fotografera samt umgås med familj och vänner. 

 

Att få möjligheten att engagera mig i JiA är en utmaning som jag gladeligen tar mig an. JiA-dagarna är en fantastisk inspirationskälla och ger en unik insyn i vilka karriärsmöjligheter som finns tillgängliga för dagens juriststudenter. För att du på bästa sätt inte ska riskera att missa någonting av allt JiA-dagarna har att erbjuda se till att hålla utkik efter katalogen.

 

Nu blickar jag fram mot hösten och ser fram emot att träffa er alla under JiA-dagarna i oktober! Om ni har frågor gällande JiA-katalogen eller hemsidan kan ni vända er till mig via annons.jia@jf.se