MÖT JONNA ANDERBERG

Hej!

Mitt namn är Jonna Anderberg och jag har fått äran att ansvara för marknadsföring och kommunikation för årets JiA-dagar i höst. Det ska bli mycket spännande att nå ut till er och hålla er uppdaterade på allt roligt som hända skall. 

 

Jag är en utåtriktad 22-årig tjej som till hösten börjar juristprogrammets termin 5. Utöver juridikstudier lägger jag ned mycket tid på deltidsarbeten, segling, träning, musik och vänner. Det ska bli lärorikt att, vid sidan av mina andra sysslor i höst, sitta med i kommittén och se detta spektakulära evenemang växa fram. 

 

Med entusiasm tar jag mig an alla uppgifter och projekt och ska se till att årets JiA-dagar blir så givande och innehållsrika som möjligt för årets juriststudenter. Se till att följa JiA-dagarna på sociala medier för att inte missa något! Glöm inte heller att ladda ned vår app där ni får information rörande de olika events som äger rum under veckan.

 

Missa inte chansen att skapa värdefulla kontakter, få en unik närkontakt med arbetslivet samt inspireras och ha det skoj på JiA-veckan i oktober! Vi ses där!

 

Om ni har några frågor, tveka inte att höra av er! Jag finns att nå på marknadsforing.jia@jf.se