KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Viktor Ejlertsson

Training Day

Mail

trainingday.jia@jf.se

Telefonnummer

0722343050

Viktor Ejlertsson

Training Day

Mail

trainingday.jia@jf.se

Telefonnummer

0722343050

Om mig

Hej!
Mitt namn är Viktor Ejlertsson. Jag är 22 år gammal, och till hösten påbörjar jag termin 4 på programmet. I år har jag den stora äran att få ansvara för Training Day. Dagen kommer att fyllas med arbetsmarknadsmässigt relevanta evenemang, vilket kommer kunna resultera i att ni går hem med en första fot in hos olika arbetsgivare. Om ni vill lära er mer om olika vägar i karriären, få till ett finslipat CV med en fantastisk bild och även lära er alla tips och tricks till en lyckad intervju, då ska ni anmäla er till evenemangen under Training Day!

Jag är från Malmö och har bott där hela mitt liv. Sedan jag började på juristprogrammet har jag bedrivit ideellt engagemang och engagerat mig i Sveriges främsta studentkårTM , Juridiska Föreningen. Det ska bli superkul att få axla rollen som ansvarig för Training Day och tillsammans med kommittén anordna JiA-dagarna.

Utöver juridikstudierna, spelar jag golf på fritiden och tar del av allt det fantastiska studentliv som Lund har att erbjuda.

JiA-hösten 2022 kommer bli fantastisk och jag hoppas att vi ses där i samband med allt som JiA-dagarna har att erbjuda. Om ni har frågor, tveka inte att höra av er.

Viktor Ejlertsson