Evenemang

JiA-dagarna 2019 går av stapeln 21 - 24 oktober. Årets mässa är den 24 oktober på Grand Hotel i Lund men JiA-veckan är så mycket mer än bara en mässa. Besök våra andra evenemang för en fulländad upplevelse!

Debatt

Information om årets debatt kommer snart!

Preparty

En vecka innan tjuvstartar JiA-dagarna med festligheter för att fira katalogsläppet!

Training Day

Training Day ger dig som student en möjlighet att möta yrkeslivet på ett annorlunda, konstruktivt och personligt plan. Training Day erbjuder CV-granskning, CV-fotografering och träningsintervjuer.

Case

Vill du få inblick i hur det kan gå till när man tar sig an ett konkret ärende på en advokatbyrå? Anmäl dig då till JiA-caset 2019!

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är ett informellt samtal mellan dig som student och ett företag som en potentiell arbetsgivare. Tanken är att kontaktsamtalen inte ska vara några anställningsintervjuer, utan ett mer avslappnat sätt att skapa sig kontakter och en uppfattning om företaget.

Höstfest

JiA-mässan avslutas traditionsenligt med den dundrande Höstfesten, detta år i stora salen på Grand Hotel. Här samlas över 200 studenter och utställare till en elegant trerättersmiddag med efterföljande dans till gryningen. En kväll ni sent kommer att glömma.

Föredrag

Föredraget är ett utmärkt tillfälle för studenter att få en inblick i hur en framtid som yrkesverksam jurist kommer att kunna se ut.

Vad är JiA?

JiA står för Juristen i Arbete och är Juridiska Föreningen i Lunds arbetsmarknadsmässa för juriststudenter. JiA är även ett utskott inom Juridiska föreningen. Juridiska Föreningen är förutom arrangör för JiA-dagarna juriststudenternas studentkår med uppgift att bevaka utbildningen. Arbetet utförs främst av kommittén men även Juridiska Föreningens presidie, styrelse och övriga utskott har stor del av arbetet. Utöver nämnda arbetar omkring 80 stycken mässvärdar under själva mässan. Totalt arbetar över 100 frivilliga studenter med att organisera JiA-dagarna. Under JiA är det tid för studenter att ta för sig.

JiA-kommittén

Arbetet med JiA utförs främst av JiA-kommittén som består utav 14 aktiva som vardera har ett specifikt ansvarsområde. Vill du veta mer om dem? Läs mer under ''Senaste nyheter''.
Louise Trattner
Louise Trattner
General
Ella Sjöbeck
Ella Sjöbeck
Vice-general
Madeleine Pieplow
Madeleine Pieplow
Mässa & Logistik
Veronica Ovnell
Veronica Ovnell
Preparty & Case
Ina Laurell
Ina Laurell
Föredrag & Training day
Azalea Safaei
Azalea Safaei
Debatt
Hanna Lishajko
Hanna Lishajko
Marknadsföring & Kommunikation
Alma Dizdar
Alma Dizdar
Annons & Layout
Cesar Kouthoofd Muldin
Cesar Kouthoofd Muldin
Lounge
Sofie Axelsson
Sofie Axelsson
Sponsring
Emelie Persson
Emelie Persson
Kontaktsamtal
Jonathan Jademyr
Jonathan Jademyr
Clubmästare
Isabelle Andersson
Isabelle Andersson
Clubmästare
Samuel Hertsberg Åsander
Samuel Hertsberg Åsander
Clubmästare

Utlåtanden

Varför ska man gå på JiA-dagarna? Vad har din upplevelse varit? Här finns något för alla, varför missa den chansen?

Många får arbetslivskontakter för livet, ta chansen du också!

Senaste nyheter