Evenemang

JiA-dagarna 2019 går av stapeln 21 - 24 oktober. Årets mässa är den 24 oktober på Grand Hotel i Lund men JiA-veckan är så mycket mer än bara en mässa. Besök våra andra evenemang för en fulländad upplevelse!

Debatt

Information om årets debatt kommer snart!

Preparty

En vecka innan tjuvstartar JiA-dagarna med festligheter för att fira katalogsläppet!

Training Day

Training Day ger dig som student en möjlighet att möta yrkeslivet på ett annorlunda, konstruktivt och personligt plan. Training Day erbjuder CV-granskning, CV-fotografering och träningsintervjuer.

Case

Vill du få inblick i hur det kan gå till när man tar sig an ett konkret ärende på en advokatbyrå? Anmäl dig då till JiA-caset 2019!

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal är ett informellt samtal mellan dig som student och ett företag som en potentiell arbetsgivare. Tanken är att kontaktsamtalen inte ska vara några anställningsintervjuer, utan ett mer avslappnat sätt att skapa sig kontakter och en uppfattning om företaget.

Höstfest

JiA-mässan avslutas traditionsenligt med den dundrande Höstfesten, detta år i stora salen på Grand Hotel. Här samlas över 200 studenter och utställare till en elegant trerättersmiddag med efterföljande dans till gryningen. En kväll ni sent kommer att glömma.

Föredrag

Föredraget är ett utmärkt tillfälle för studenter att få en inblick i hur en framtid som yrkesverksam jurist kommer att kunna se ut.

Vad är JiA?

JiA står för Juristen i Arbete och är Juridiska Föreningen i Lunds arbetsmarknadsmässa för juriststudenter. JiA är även ett utskott inom Juridiska föreningen. Juridiska Föreningen är förutom arrangör för JiA-dagarna juriststudenternas studentkår med uppgift att bevaka utbildningen. Arbetet utförs främst av kommittén men även Juridiska Föreningens presidie, styrelse och övriga utskott har stor del av arbetet. Utöver nämnda arbetar omkring 80 stycken mässvärdar under själva mässan. Totalt arbetar över 100 frivilliga studenter med att organisera JiA-dagarna. Under JiA är det tid för studenter att ta för sig.

JiA-kommittén

Arbetet med JiA utförs främst av JiA-kommittén som består utav 15 aktiva som vardera har ett specifikt ansvarsområde. Vill du veta mer om dem? Läs mer under ''Senaste nyheter''.
Cesar Kouthoofd Muldin
Cesar Kouthoofd Muldin
General
Isac Nyman
Isac Nyman
Vice-general
Hanna Rikardsdotter
Hanna Rikardsdotter
Mässa & Logistik
Isabella Krvavac
Isabella Krvavac
Preparty & Case
Ellen Grevåker
Ellen Grevåker
Föredrag & Training day
Ava Baghchesara
Ava Baghchesara
Debatt
Jacob Norell
Jacob Norell
Marknadsföring & Kommunikation
Amanda Björkengren
Amanda Björkengren
Annons & Layout
Ebba Nikolic Kajrup
Ebba Nikolic Kajrup
Lounge
Kamile Rumsaite
Kamile Rumsaite
Sponsring
Simon Larsson
Simon Larsson
Kontaktsamtal
Azalea Safaei
Azalea Safaei
Clubmästare
Nina Voigt Dahl
Nina Voigt Dahl
Clubmästare
Wilma Stiller Lindskog
Wilma Stiller Lindskog
Clubmästare
Emmy Svensson
Emmy Svensson
Clubmästare

Utlåtanden

Varför ska man gå på JiA-dagarna? Vad har din upplevelse varit? Här finns något för alla, varför missa den chansen?

Många får arbetslivskontakter för livet, ta chansen du också!

Senaste nyheter