KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Sanaria Saad

Debatt

Mail

debatt.jia@jf.se

Telefonnummer

0707-709 315

Sanaria Saad

Debatt

Mail

debatt.jia@jf.se

Telefonnummer

+46 (0)70 770 93 15

Om mig

Hej, vad kul att just du hittat hit! Mitt namn är Sanaria och jag har fått den stora äran att vara debattansvarig för JiA-dagarna 2021, det ska bli så kul! Till hösten kommer jag även att påbörja min femte termin på juristprogrammet. 

Jag är ursprungligen från Göteborg och har äntligen börjat finna charmen i både Skåne och den dialekt som medföljer skåningarna. Jag har velat plugga juridik sedan jag gick på gymnasiet och insåg att vad som fascinerade mig var argumentation. Jag blev alltid lika exalterad när vi skulle skriva en argumenterade text i svenskan (mest handlade det kanske om att jag ville vinna…). 

Som person är jag nyfiken och försöker att alltid hålla koll på omvärlden och aktuella snackisar. Med min post som debattansvarig hoppas jag kunna presentera ett debattämne som både kommer att intressera och bidra till diskussion. Min förhoppning är att ni finner det ämne jag valt (ni får veta snart!) som aktuellt och spännande, för det gör verkligen jag! 

Har ni några frågor angående debatten är ni hjärtligt välkomna att höra av er till mig. Jag önskar er alla en underbar sommar så hörs vi och syns till hösten!