FÖREDRAG
FÖREDRAG
Föredrag 2022

Under JiA-dagarna hålls föredrag med personer som på olika sätt arbetar med juridiken. Föredragen är ett utmärkt tillfälle för studenter att få inblick i hur livet som yrkesverksam jurist kan se ut. Vilka det är som kommer att hålla i föredragen och datumen kommer att presenteras inom kort, håll utkik – ni vill inte missa årets föredrag! 

Vid frågor kontakta: foredrag.jia@jf.se

Frida Wallin - Lunchföredrag 2021

Frida är utsedd till topp tre i advokaternas advokat och har deltagit i flera uppmärksammade mål. Frida kommer att berätta mer om rollen som försvarsadvokat i det uppmärksammade målet med artisten Yasin, som grammisnominerades under tiden han satt häktad för kidnappning av en annan artist. Vad är det som har hänt, egentligen? Vi kommer även att få höra om hur det är att vara advokat i fall som rör de grövre brotten.

Anmälan till alla föredrag kommer att ske i appen!

Elisabeth Massi Fritz - Kvällsföredrag 2021

Elisabeth är en av Sveriges mest kända brottmålsadvokater, och vi är vana att se henne i många uppmärksammade fall i media sedan många år tillbaka. Elisabeth kallas ofta för brottsoffrens försvarare, och under föredraget kommer Elisabeth att berätta mer om sig själv och sin resa, samt om fall som format henne som person.

Anmälan till alla föredrag kommer att ske i appen!

Tidigare föredrag

Föredragen är en uppskattad del av JiA-dagarna och tidigare år har bland annat Frida Wallin, Elisabeth Massi Fritz, Johan Eriksson, Daniel Suneson, Björn Hurtig, mfl hållit mycket uppskattade föredrag för studenter under JiA-dagarna. 

Anmälan till föredragen kommer att ske i appen, ladda ned den nu för att vara förberedd när anmälan öppnar!