LUNCHEVENT
Lunchevent 2023

JiA-dagarna 2023 premierar två nya, lite mindre och mer intima event som vi hoppas och tror kommer att bli mycket uppskattade av studenter från alla terminer. 

Luncheventen kommer att hållas på svenska.

Vid frågor kontakta: lunchevent.jia@jf.se

Det löser sig -
ett samtal om
vägval efter juristexamen

Detta mindre luncheventet som går av stapeln den 30 oktober är främst riktat mot de yngre terminerna. Eventet kommer att hållas på JF där flera personer med en juristexamen i bagaget kommer att berätta om deras mer eller mindre krokiga karriärbanor som alla resulterat i spännande positioner både inom juridiken men också inom helt andra områden. Det kommer vara ett avslappnat event där det bjuds på lunch samt tid till mingel och möjlighet att ställa frågor!

AI i juristbranschen - ett samtal om risker, möjligheter och förändring

Till detta panelsamtal har vi bjudit in experter som kommer att berätta om sin syn på AI generellt men särskilt inom juridiken. Det kommer att vara ett samtal som diskuterar fördelar, nackdelar, risker samt hur AI kommer att påverka branschen i framtiden. De inbjudna är Viveka Bonde, Johan Axhamn, Axel Hedberg och Malin Männikkö. Det kommer att finnas tid till frågor och diskussion kring detta spännande och intressanta ämne.

En unik inblick i arbetslivet

JiA-veckan är sprängfylld med intressanta event som ger dig en unik arbetslivet. Anmälan till eventen (och massa annat) hittar du i JiA-appen som finns på Appstore och Google Play. Ladda ned den redan idag och sätt på notiser så missar du inga viktiga händelser!