TRAINING DAY
TRAININGDAY
Training day 2021

Training day är en fullspäckad dag där du som student får möjlighet att förbereda dig inför livet efter juristprogrammet, det vill säga när det är dags för dig att söka jobb!

Dagen innehåller tre olika event som du har möjlighet att närvara på. Mer information om eventen och datum kommer snart!

Träningsintervjuer

Under detta event ges du chansen att förbättra din teknik och kompetens vad gäller att genomföra en arbetsintervju. Just arbetsintervjuer är något som många känner nervositet och oro inför och detta är därför en ypperlig chans för dig att utvecklas och bli mer självsäker i intervjusammanhang.

Under träningsintervjuerna kommer du som student få tips och råd från några av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Förutom att förbättra dina arbetsintervjuskills är detta en unik möjlighet att knyta värdefulla och användbara kontakter inför framtiden.

De byråer som deltar i träningsintervjuerna är Mannheimer Swartling, Setterwalls och Vinge. Mannheimer Swartling samt Vinge kommer att hålla sina träningsintervjuer på plats medan Setterwalls kommer att hålla intervjuerna digitalt. 

CV- granskning

Under Training Day anordnas även ett event där du som student ges möjligheten att få ditt CV granskat.

Att skriva ett välformulerat och unikt CV är som vi alla vet en konst. Hur fångar jag arbetsgivarens intresse? Hur anpassar jag mitt personliga brev efter tjänsten? Hur får jag mitt CV att sticka ut från mängden?

Om du vill få svar på frågor som dessa ska du inte missa att anmäla dig till CV-granskningen som i år hålls av Lunicore, Lunds universitets studentkonsultbolag. 

CV- fotografering

Det tredje eventet på Training Day är CV-fotografering där du som student har möjlighet att på bara tio minuter ta en proffsig CV-bild. En snygg och representativ CV-bild blir pricken över i:et på ditt CV!

JiA-Appen

Anmälan till samtliga event under JiA-dagarna sker i appen! Ladda ned den redan nu för att vara redo då platserna släpps!