Mässan

Efter 3 intensiva & spännande dagar är det dags för JiA-dagarnas höjdpunkt, mässan. På årets mässa kommer olika arbetsgivare att ställa ut montrar och ta emot dig som nyfiket har sökt till till AF-borgen för att komma i kontakt med yrkesverksamma jurister. Utställarna representerar några av de olika karriärsval som du som juriststudent kommer att ställas inför vid tiden för din kommande juristexamen.

På mässan finns något för alla. Här hittar du allt från byråer till myndigheter, revision- och frivilligorganisationer.

Vid arbetssökandet kan kontakter ge en stor fördel. Som student är det därför viktigt att inte bara studera utan också knyta an till arbetslivet på ett tidigt stadie. JiA-mässan är ett utmärkt tillfälle för detta. Här ges du en unik möjlighet att i en avslappnad miljö ställa frågor till och mingla med, potentiellt framtida arbetsgivare. Under mässan får du dessutom inte missa att koppla av i vår trevliga studentlounge, där det bjuds på lite mat och dryck.

JiA-mässan äger rum på hela AF-borgens andra våning. Portarna slås upp kl 09.30 för att förbli öppna fram till kl 15.00. JiA-mässan är helt klart terminens höjdpunkt och således ett måste för alla juriststudenter vid Lunds Universitet, oavsett termin.

Var? AF-borgen, andra våningen 

När? Torsdagen den 25 oktober, kl 09.30-15.00