Training Day

Training Day är en dag fylld med olika event, som alla är till för att förbereda och hjälpa dig inför dina kommande arbetsintervjuer. Årets Training Day äger rum tisdag den 23 oktober. Dagen bjuder på tre olika event, som alla har till syfte att underlätta ditt steg ut i arbetslivet.

Träningsintervjuer
Att göra en bra arbetsintervju är en konst. Under Training Day erbjuds därför du som student möjligheten att fila på dina intervjufärdigheter. Genom träningsintervjuerna får du en inblick i hur en anställningsintervju går till på några av Sveriges mest framstående affärsjuridiska byråer; Mannheimer Swartling, MAQS, Setterwalls och Vinge. Goda relationer börjar ofta redan under studietiden, se därför till att inte missa chansen att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du som deltar kommer även att få konkret feedback och tips, som du sedan kan ta med dig till framtida arbetsintervjuer. Varje träningsintervju varar i 45 minuter och vid anmälan får man göra ett första-, andra- och tredjehandsval av vilken byrå man vill träffa. Förtur ges till T5 och uppåt.

CV-granskning
Lunicore, ett av Nordens främsta och största studentdrivna konsultbolag, håller även i år JiA:s populära CV-granskning. Detta event riktar sig till dig som vill förbättra ditt CV och få handfasta tips på hur du fångar arbetsgivarens intresse. Varje CV-granskning varar i 20 minuter. Förtur ges till T5 och uppåt.

CV-fotografering
En bild på ett CV kan se till att det lyfts ur mängden, men endast om det är rätt bild. Kom därför till detta event om du vill få det ordnat åt dig, på endast 10 minuter. Juridiska Föreningens egen proffsfotograf, Elsa Lövung, kommer att hjälpa dig att sätta pricken över i:et genom att ta en snygg bild till ditt CV. Allt som krävs av dig är att du anmäler dig och går dit. Evenemanget är öppet för samtliga terminer.

Allmän information
Datum: Tisdag 23 oktober kl. 9-16 (.)
Plats: Juridicums lokaler

 

Anmälan:

Vid anmälan kommer du att få fylla i de obligatoriska fälten, där du väljer vilka av eventen du vill delta på. Du kommer att få välja de tider som passar ditt schema. För träningsintervjuerna kommer du även att få önska vilken affärsjuridisk byrå du önskar att träffa. Efter att anmälan har stängt, måndag 15 oktober, kommer din plats att bekräftas genom mejl. Du får i samband med detta informationen om exakt tid, plats och vem du kommer att träffa.


Vid anmälan till träningsintervjuerna och CV-granskningen så kommer du att behöva bifoga CV och personligt brev i PDF-form. Se därför till att ha dessa uppdaterade och redo tills anmälan öppnar.


För frågor eller problem med anmälan, tveka inte att mejla till trainingday.jia@jf.se.

Ansvarig: Ina Laurell