Training Day

Training Day är en dag med olika event där du som student får hjälp att förbereda dig inför dina kommande arbetsintervjuer, genom att kunna närvara på tre olika event. Training Day anordnas i år tisdagen den 22 oktober.

Träningsintervjuer

Att göra en bra arbetsintervju är ofta grundläggande för möjligheterna till en anställning, däremot är det inte alltid enkelt att faktiskt lyckas genomföra en sådan arbetsintervju. Under Training Day kan därför du som student få möjlighet att förbättra din teknik när det gäller att gå på arbetsintervjuer genom att få konkreta tips och råd från några av Sveriges mest framstående affärsjuridiska byråer. Som deltagare har du en unik möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtiden och samtidigt få användbar feedback.

Andvändbara kontakter inför framtiden börjar ofta redan under studietiden, missa därför inte chansen att anmäla dig till detta event. 

CV-granskning

Under Training Day anordnas även ett event där du som student har möjlighet att få ditt CV granskat. Vill du ha tips och råd hur du ska göra för att fånga arbetsgivarens intresse, eller hur du annars kan förbättra ditt CV? Missa då inte chansen att anmäla dig till CV-granskningen. 

CV-fotografering

Ett bra CV kräver även en riktigt bra CV-bild och som student har du nu möjlighet att på bara tio minuter få hjälp att ta just den där snygga CV-bilden.

 

Allmän info:

Datum: Både Training Day och Föredragen kommer äga rum tisdagen den 22 oktober.

Plats: Juridikums lokaler

 

Ansvarig: Ellen Grevåker

Kontakt: trainingday.jia@jf.se