Training Day

Vad ska en fokusera på under en arbetsintervju? Hur ska en ha tid och möjlighet att ta en snygg bild till CV-t? Ska en verkligen ha Franska som språkfärdighet på CV-t längre? – Är detta frågor som du någon gång funderat kring? Då är den 24 oktober datumet du ska boka in i kalendern! Då är det nämligen dags för Training Day under årets JiA-dagar. Training Day är en dag där du som student får möjlighet att förbereda dig själv för klivet ut i arbetslivet genom träningsintervjuer, CV-granskning och CV-fotografering. Vid frågor mejla till: trainingday.jia@jf.se


CV-GRANSKNING
Ovala rummet & grupprum 165

09:00-16:00
Tisdag 24/10

Lunicore, ett av Nordens främsta och största studentdrivna konsultbolag kommer även i år att hålla i JiA:s populära CV-granskning. Detta evenemang riktar sig till dig som vill slipa ditt CV ordentligt och få handfasta tips på hur ditt CV får arbetsgivare att bli intresserade. Anmälan kommer ske via ett anmälningsformulär på www.jiadagarna.se. Anmälan öppnar den 13 oktober kl. 11:00 och stänger den 18 oktober 12:00. Efter din anmälan kommer du bli kontaktad för att på förhand skicka in ditt CV och personliga brev. 


TRÄNINGSINTERVJUER
Grupprum 161-164, 09:00-16:00

Tisdag 24 oktober 

Detta är ett ypperligt tillfälle att få en uppfattning om hur en arbetsintervju faktiskt går till på fyra av de ledande advokatbyråerna i Sverige, Mannheimer Swartling, MAQS, Setterwalls och DLA Piper. Öva som om det vore på riktigt, få handfasta tips och var mer än redo för dagen då det gäller på riktigt! Intervjuerna kommer ske löpande under dagen och varje deltagare får en specifik tid. Evenemanget riktar sig till dig som går T5 och uppåt.  Anmälan kommer ske via ett anmälningsformulär på www.jiadagarna.se. Anmälan öppnar den 9 oktober kl. 12:00 och stänger den 16 oktober 12:00. Efter din anmälan kommer du bli kontaktad för att på förhand skicka in ditt CV och personliga brev. 


CV-FOTOGRAFERING
Grå tornrummet, 10:00-13:00

Tisdag 24 oktober 

Har du funderat på vilken av dina Facebook-profilbilder som ser mest seriös ut? Eller i panik en dag innan sista ansökningsdag bett din mamma ta en bild på dig i dåligt ljus med mobilkamera? Då är detta eventet något för dig! JiA:s egna proffsfotograf Nicki Carnbrand Håkansson hjälper dig att sätta pricken över i genom att ta en snygg bild till ditt CV. Anmäl dig på www.jiadagarna.se anmälan öppnar den 9 oktober 12:00 och stänger den 16 oktober 12:00.

 

Välkomna!

Hilda Danielsson