KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Sebastian Odh

Vice JiA-General

Mail

anmalan.jia@jf.se

Telefonnummer

Sebastian Odh

Vice JiA-General

Mail

anmalan.jia@jf.se

Om mig

Mitt namn är Sebastian Odh, och det är jag som har fått den stora äran att i egenskap av vice JiA-general leda arbetet inför och under JiA-dagarna 2021 tillsammans med Anna.

Jag kommer ursprungligen från vackra Kinnekulle utanför Lidköping och i höst läser jag min allra sista termin på juristprogrammet. När jag inte ägnar mig åt plugg eller engagemang inom JF brukar jag ta en löprunda bland Lunds gator och parker, träffa härliga vänner eller koppla av med en trevlig (icke-juridisk) bok.

Arbetet inför JiA-dagarna 2021 präglas av det extraordinära världsläget, men också av stor hoppfullhet och entusiasm. Det är en otroligt spännande utmaning att få bygga vidare på den viktiga bro mellan studierna och arbetslivet som JiA är. Jag ser enormt mycket fram emot att tillsammans med årets eminenta kommitté få skapa de bästa JiA-dagarna hittills!

Har du några som helst funderingar kring vad det innebär att delta som utställare under JiA-dagarna, anmälningsförfarandet eller vad som helst annars, tveka inte att höra av dig! Jag finns tillgänglig på anmalan.jia@jf.se eller på telefon.