KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Hilma Meiby

JiA-General

Mail

jia@jf.se

Telefonnummer

070 558 90 63

Hilma Meiby

JiA-General

Mail

jia@jf.se

Telefonnummer

070 558 90 63

Om mig

Hej!

Hilma heter jag och det är jag som fått den stora äran att vara JiA-general 2022. Förra året var jag sponsringsansvarig för föreningen och även för JiA-kommittén. Detta gav mig en försmak för hur roliga och givande JiA-dagarna faktiskt är, både för studenter men även för utställare.

I år ser jag väldigt mycket fram emot att få leda JiA-dagarna med min mycket eminenta generalskollega Agnes. Vår förhoppning är att JiA-dagarna ska bli ännu bättre och erbjuda ett större utbud av karriärmöjligheter för studenterna.

Jag själv är 23 år gammal och kommer från sundets pärla, Helsingborg. Till hösten börjar jag min sjunde termin på juristprogrammet. På fritiden älskar jag att gå långa promenader och laga en riktigt god pasta. Förutom det tycker jag väldigt mycket om att resa och att åka skidor, vilket är anledningen till att jag såg till att arbeta både som reseledare och göra två skidsäsonger innan jag började studera.

Verkar något oklart kring mässan eller har du bara några allmänna funderingar? Då är du varmt välkommen att kontakta mig! Jag hoppas att vi ses på mässan till hösten!