KOMMITTÉN
KOMMITTÉN

Agnes Tell

Vice JiA-General

Mail

anmalan.jia@jf.se

Telefonnummer

0722341454

Agnes Tell

Vice JiA-General

Mail

anmalan.jia@jf.se

Telefonnummer

0722341454

Om mig

Hej! Mitt namn är Agnes Tell och det är jag som fått den stora äran att som vice JiA-general leda arbetet inför och under JiA-dagarna 2022 tillsammans med Hilma, årets JiA-general. Ett otroligt givande, utmanande och framförallt roligt uppdrag!

Jag kommer ursprungligen från Borås, ofta känt för att vara Sveriges regnigaste stad, och till hösten påbörjar jag min sjunde termin på juristprogrammet i Lund. Utöver studierna och JF-engagemang umgås jag gärna med mina vänner, dricker bubbel och tränar.

JiA-dagarna har egentligen legat mig varmt om hjärtat sedan min första termin då jag var mässvärd. 2020 deltog jag i JiA-caset (recommend recommend!) och under förra årets JiA-dagar satt jag i kommittén. JiA-dagarna 2021 innebar också det första normala JiA sedan 2018 då det inte fanns en enda restriktion i sikte och AF-borgen var äntligen färdigrenoverad. Vilken succé det blev! Därmed ser jag väldigt mycket fram emot att tillsammans med Hilma och kommittén göra detta års JiA-dagar minst lika bra!

Har du några funderingar kring vad det innebär att delta som utställare under JiA-dagarna, anmälningsförfarandet eller vad som helst annars, tveka inte att höra av dig! Jag finns tillgänglig på anmalan.jia@jf.se eller på telefon. Hoppas vi ses till hösten!